Uudised

KANDIDEERI: rahvusvaheline Õpilasfirmade online-auhindade võistlus

04 April 2024

JA Eestil ning JA Euroopal on üleskutse kõigile sel õppeaastal loodud Õpilasfirmadele – kandideerige Euroopa Ettevõtlusfestivali GEN-E 2024 online-auhindadele!

Euroopa Ettevõtlusfestivali raames ootab Euroopa Junior Achievement organisatsioone ühendav JA Europe Õpilasfirmasid üle kogu Euroopa kandideerima online-auhindadele. Parimaid ootab ees ettevõtjale kohased auhinnad ning auhinnareis GEN-E festivalile Itaalias, kus lisaks online-auhindade võitjatele, valitakse ka Euroopa parim Õpilasfirma ning Euroopa parim ülikooli iduettevõte.

JA Eesti julgustab kõiki Eesti õpilasi tutvuma seitsme erineva online-auhinna kategooriaga ning valima enda Õpilasfirmast lähtuvalt sobivaim, millele oma kandidatuur esitada. “Pool võitu on juba julgus kandideerida ja ise oma tegevuses tugevusi näha,” julgustab JA Eesti Õpilasfirmade programmi koordinaator Maria Heinrichsen, “Keeruliselt sõnastatud auhindade taga peitub tegelikult see, millele paljud Eesti Õpilasfirmad oma tegutsemisperioodil tähelepanu pööravad!”

J&J BRILLIANT STEM INNOVATION AWARD

Auhinnaga tunnustatakse Õpilasfirmasid, kes tegutsevad loodus- ja täppisteaduste ning tehnoloogia valdkonnas ja kelle eesmärk on luua positiivset mõju kogukonnale.

PMIEF BEST APPLICATION OF PROJECT MANAGEMENT AWARD

Auhinnaga tunnustatakse Õpilasfirmasid, kes on õppinud projektijuhtimist kasutama Õpilasfirmana tegutsemisel (projektijuhtimise tavad, sealhulgas parem planeerimine, korraldus, innovatsioon, elluviimine ja positiivne mõju ühiskonnale).

FOOD SECURITY AWARD BY EIT

Toiduohutuse auhind tunnustab Õpilasfirmat, kes on välja töötanud uuendusliku teenuse või toote, mis aitab positiivselt kaasa inimeste füüsilisele, sotsiaalsele ja majanduslikule juurdepääsule piisavale, ohutule ja toitvale toidule.

GREEN MANUFACTURING AWARD BY EIT MANUFACTURING

Selle auhinnaga tunnustatakse Õpilasfirmasid, kes on välja töötanud uuenduslikke tooteid või teenuseid, mis kasutavad vähem loodusressursse, vähendavad saastet ja jäätmeid, taaskasutavad materjale ja/või arendavad uusi protsesse tootmisressursside vähendamiseks ja nende protsesside heitkoguste vähendamiseks.

INTEL® AI INNOVATORS AWARD

Selle auhinnaga tunnustatakse Õpilasfirmasid, kes on kasutanud tehisintellekti tööriistu ja metoodikaid vastutustundlikult, et luua sihipäraseid lahendusi, mis tegelevad erinevate kohalike ja globaalsete väljakutsetega.

THE ENERGY TRANSITION AWARD SUPPORTED BY THE SCHNEIDER ELECTRIC FOUNDATION

Selle auhinnaga tunnustatakse ja innustatakse Õpilasfirmat, kes on välja mõelnud uudse ja kaasava äriidee energeetika valdkonnas.


Eestit esindab GEN-E festivali raames toimuval Euroopa Õpilasfirmade võistlusel selle aasta Eesti parim Õpilasfirma, kes valitakse juba 9. mail. Online-võistlustele võivad aga kandideerida kõik Eesti Õpilasfirmad, kes on kantud JA Eesti Õpilasfirmade registrisse.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-