Uudised

Aita tunnustada 2024. aasta tegijaid!

26 March 2024

Alanud on konkurss JA Eesti aasta ettevõtlusõpetaja, aasta mentori ning JA Eesti vägeva vilistlase tiitlile. Aita meil tunnustada oma ala tegijaid ning esita tunnustamist väärt kandidaat.

Aasta ettevõtlusõpetaja 2024

JA Eesti annab aasta ettevõtlusõpetaja tiitlit välja juba aastast 2012, millega soovime tunnustada tegusaid ja innustavaid ettevõtlusõpetajaid , kes kasutavad koolides JA Eesti programme. Oleme tänulikud kõigile õpetajatele nende tehtud töö ja vaeva eest. Täites selle ankeedi, aitad meil tunnustada parimaid ettevõtlusõpetajat.

Esita aasta ettevõtlusõpetaja kandidaat SIIN.

Aasta mentor 2024

Junior Achievement Eesti soovib tunnustada neid inimesi, kes on vabatahtlikuna ettevõtlusõpetaja kõrval aidanud kaasa noore põlvkonna ettevõtjate arendamisele! Tahame esile tõsta inimesi, kes on jaganud oma teadmisi õpilastele klassitunnis või ärikonsultandina ning aidanud lähendada ettevõtlusõpet tegelikule ärimaailmale.

Esita aasta mentori kandidaat SIIN.

JA vägev vilistlane 2024

Rohkem kui 30 aasta jooksul on JA Eesti programme läbinud kaugelt enam kui 50 000 noort  ning  mõnigi neist on saanud tõsiseks tegijaks nii Eestis kui ka välismaal. Seetõttu on paras aeg hakata vaatama tagasi JA programmide vilistlaste suurtele tegudele ning tunnustada parimaid.

Meie programmide eesmärk ei ole kunagi olnud olla tippsündmus noore inimese elus, vaid luua noorele fundamentaalne stardiplatvorm, saamaks tõeliseks tuleviku tegijaks. Seetõttu hindame konkursi raames eelkõige saavutusi, mis on korda saadetud pärast meie programmi lõpetamist. Esita kandidaat.

Esita JA vägeva vilistlase kandidaat SIIN.

Kandidaate saavad esitada kõik soovijad kuni 12. aprillini. JA aasta tegijad 2024 kuulutame välja 9. mail toimuva võistluse "Eesti parim Õpilasfirma 2024" galal.

Varasemalt tunnustatud Junior Achievement tegijatega on võimalik tutvuda kodulehe sündmuste rubriigis.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-