Uudised

Kuidas jõuda oma jätkusuutliku ideega inimesteni ja nende käitumisse?

17 January 2024

Sellele küsimusele said Õpilas- ja minifirmade liikmed vastuse ja mõtlemisainet Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt ellu kutsutud konkursi Negavatt rohekoolitusel.

13. jaanuaril kogunesid Keskkonnainvesteeringute Keskuse seminariruumi Õpilasfirmad, kes Liisa Aaviku juhendamisel said aimu roheturundusest, rohepesu vältimisest ning müksete disainimisest. 

PS! Eesti Õpilasfirmade laadal valib Negavatt eripreemiana välja ühe Õpilasfirma, kes pääseb otse Negavati TOP20 sekka võistlema 10 000€ auhinna nimel!

Möödunud aastal pälvis Negavati tähelepanu Tallinna 21. Koolis tegutsenud ning võistlusel "Eesti parim Õpilasfirma 2023" II koha saavutanud Õpilasfirma MOSSY, kelle tooteks olid keskkonnasõbralike filtritega õhupuhastid, mis sobivad nii kliendi koju kui kontorisse. ÕF Mossy liikmed on ise öelnud rohekonkursi kohta järgnevalt: "Negavatt on olnud imeline kogemus, mis on ühendanud meid paljude andekate inimestega ja täiendanud meie teadmistepagasit". Sel aastal võib olla see võimalus aga Sinu!

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-