Uudised

Iga-aastane Eesti Õpilasfirmade® laat tuleb taas!

22 January 2024

JA Eesti kutsub kõiki huvilisi külastama 10.-11. veebruaril 2024 toimuvat Eesti Õpilasfirmade laata 2024 Kristiine ja Rocca al Mare keskustesse. Laat toimub paralleelselt kahes kaubanduskeskuses.

Õpilasfirmad ootavad huvilisi oma toodetega tutvuma laupäeval, 10. veebruaril ning pühapäeval, 11. veebruaril kell 12:00-17:00. Toodete ja teenuste valik on seinast seina - keskkonnasõbralikest ilutoodetest tehnoloogiliste lahendusteni, tervislikest snäkkidest turundusagentuurideni, lõbusatest lauamängudest kodulehtede disainimiseni. Laadal osalevate Õpilasfirmade tooteid on võimalik juba praegu soetada Õpilasfirmade e-poest, mida täiendame uute Õpilasfirmadega pidevalt.

Eesti Õpilasfirmade laat on paljude noorte jaoks esimene müügikogemus ning seetõttu on igal laadakülastajal võimalik anda oma panus Eesti noorte ettevõtlushariduse edendamisesse. Tutvu noorte ettevõtjate toodetega, uuri nende tegemiste kohta ning huvi korral saad endale või sõbrale ka midagi ainulaadset laadalt kaasa soetada. Külastajate jaoks koondame infot JA Eesti Facebook'i ürituse alla ning osalejad leiavad täpsema informatsiooni osalemise ja registreerimise kohta opilasfirma.ee lehelt või Sündmuste rubriigist.

Õpilasfirmade programm on JA Eesti praktiline ettevõtlusõppe programm, mille raames läbivad õpilased ühe õppeaasta jooksul ettevõtte elutsükli selle asutamisest likvideerimiseni. JA Eesti on pakkunud erinevaid majandus- ja ettevõtlusõppe programme juba 30 aastat.

Laada õnnestumisesse annavad oma panuse SEB Eesti, Fast Track Education, Igavene Heategu, Jungent, Tallinn ja Central Baltic.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-