Uudised

Kutsu Ukraina noored endale töövarjuks

01 November 2023

Traditsiooniline töövarjupäev on sel aastal saanud täiendust ning JA Eesti pakub töövarjupäevast osa saamise võimalust ka Ukrainast pärit 11. klassi õpilastele Vabaduse Koolist, kel avaneb novembris võimalus tutvuda Eesti töömaastiku ja siinsete töötamise võimalustega. Otsime Eestis tegutsevaid vahvaid ettevõtteid ja põnevate ametite esindajaid, kes on valmis oma tööd ja tegemisi Ukraina õpilastele tutvustama.

Töövarjupäeval on ettevõtetel võimalus inspireerida ja tutvustada paarile Ukraina noorele Eesti töömaastikku ja siinseid võimalusi 4-6 tunni jooksul. Ootame endale töövarje võtma inimesi erinevatest valdkondadest ja ametitest, et Vabaduse kooli õpilased saaksid valiku teha just neile huvipakkuvate ametikohtade seast.

Kas sul võiks olla huvi ja võimalust töövarjupäevast osa võtta? Samuti on oodatud üleskutse jagamine su kollektiivis?

Kuna Ukrainast pärit noored ei ole eesti keeles veel nii tugevad, oleks noortel suurem kasu, kui töövarju koha pakkuja oskab ukraina, vene või inglise keelt.

Kui teie või mõni kolleeg soovib ennast kirja panna ja töövarje võõrustada 16. novembril, siis palume täita ankeet hiljemalt 9. novembriks SIIN.

JA Eesti korraldab Eestis elavatele Ukraina õpilastele töövarjupäeva Unicefi rahastatud „Uplift Youth“ projekti raames.

Lisainfo ukrainlastele korraldatava töövarjupäeva kohta: Liis Metsatalu | liis@ja.ee

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-