Uudised

Viimane võimalus varjutada tippude tippe!

06 November 2023

Töövarjupäeva Kroon on konkurss, mille eesmärgiks on anda 25-le gümnaasiumi või kutsekooli noorele võimalus veeta üks päev silmapaistva tipptegijaga. Päeva jooksul saab noor ülevaate varjutava igapäevastest tegemistest ja kohustustest. Kandideerimine lõpeb 7. novembril!

Kõige magusamate töövarjuampsudega saab tutvuda JA Alumni Estonia ehk JA Eesti vilistlaste organisatsiooni poolt ellu kutsutud Töövarjupäeva Krooni lehel www.jaalumni.ee/kroon-23. Krooni programmi raames avaneb ühel moeteadlikul noorel võimalus varjutada Tiina Talumeest tema sügistalvise moeshow päeval, näha kuivõrd vastutusrikas on haridus- ja teadusministri Kristina Kallase argipäev või osaleda armastatud muusiku Alika Milova lavaproovides.

Sel aastal tähistab Töövarjupäeva Krooni projekt juba 18. sünnipäeva ning kandideerida saab rohkem kui 20 avaliku elu tegelase töövarjuks. Kandideerimisavaldusi ja motivatsioonikirju Töövarjupäeva Kroonil osalemiseks oodatakse kuni 7. novembri südaööni SIIN.

Töövarjupäev toimub 16. novembril või on erinev varjutamise aeg märgitud varjutatava pildi alla JA Alumni Estonia kodulehel.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-