Uudised

Kesk-Läänemere regiooni õpilased osalesid Eestis töövarjupäeval

01 November 2023

Oktoobri lõpus alustas uus rahvusvaheline ettevõtlusõppe projekt Central Baltic Young Entrepreneurs (CBYE), mille avaüritus toimus 23.-25. oktoobril Tallinnas.

Oktoobris toimunud avaürituse raames kohtusid 100 gümnaasiumiõpilast kolmest riigist - Soomest, Lätist ja Eestist. Projekt sai alguse konverentsiga, kus arutleti juhtimise, kultuurierinevuste, võrdsete võimaluste üle ning tutvustati Eesti ettevõtete töö- ja juhtimiskultuuri. Osalejad pidid konverentsilt leidma endale teistest riikidest ka partnerid, kellega teha edaspidi vastastikku toodetele turu-uuringut, osaleti koos simulatsioonides ja diskuteeriti ettevõtlusteemade üle nii õpilas- kui ka pärisfirmades. Konverentsi raames käisid noored töövarjutamas Eesti ettevõtteid, mängiti erinevaid juhtimismänge ning kuulati omaala spetsialistide ettekandeid juhtimise teemadel. 

Projekti eesmärk on õpetada noortele rahvusvahelist ettevõtlust ning töötada välja õppematerjal, mida katsetatakse projekti jooksul kolme rahvusvahelise rühmaga, täiendatakse nende tulemustega ja tehakse kättesaadavaks laiemale avalikkusele.

Projekti partnerid on: Junior Achievement Eesti, Junior Achievement Läti, Junior Achievement Soome.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-