Uudised

JA Eesti tiimiga liitus Maria

30 August 2023

Uus õppeaasta on täis uusi ja põnevaid sündmusi. Samuti puhuvad uued tuuled ka JA Eesti kollektiivis! Uuest õppeaastast alustab turundusjuhi ametikohal tööd Maria Palk, kes on Junior Achievementi tegevustega olnud rohkem kursis kui seda võiks esmapilgul aimata.

Turundusjuhina alustanud Maria on Õpilasfirmade programmi vilistlane, juhib edukalt JA vilistlasorganisatsiooni JA Alumni Estonia ning kõige muu põneva kõrvalt ka oma brändi EYBA (Expand Your Business Abroad), mis aitab ambitsioonikatel ettevõtetel uutele turgudele minna.

Kuus aastat tagasi alustas Maria koos nelja koolikaaslasega Läänema Ühisgümnaasiumis Õpilasfirmade programmi, mille käigus loodi Õpilasfirma Narcohol, mis tegi kaardimängu nimega Mälukas. Kaardimängu eesmärgiks oli teaduvstada noortele narkootikumide, alkoholi ja tubakatoodete kahjulikkust. Toode oli põhiliselt suunatud haridusasutustele, eelkõige 7-8. klassid, sest teema haakus otseselt nende inimeseõpetuse õppekavaga. Kogu õppeaasta tublit tööd teinud Õpilasfirma jõudis välja ka võistlusele "Eesti parim Õpilasfirma 2018", kust nopiti rahva lemmiku Õpilasfirma tiitel.

JA Eesti vilistlasorganisatsiooniga JA Alumni Estonia liitus Maria pärast Õpilasfirmade programmi lõpetamist, osales aktiivselt nende üritustel ning ühel hetkel haaras initsiatiivi, et anda noortele tagasi kõike seda positiivset, mida ta ise on õppimise kõrvalt kogenud. Aastast 2018 on Maria tegutsenud ka JA Alumni Estonia tegevjuhina ning lisaks ettevõtlushariduse edendamisele, vilistlaste innuka kaasamisele, on Maria ka märkimisväärse panuse andnud ka JA Alumni Estonia ning JA Eesti koostöö edendamisesse.

Hetkel lõpetab Maria Eesti Ettevõtluskõrgkoolis MAINOR turunduse eriala bakalaureuseõpet ning juhib ettevõtet EYBA.

Maria poole on võimalik nüüdsest pöörduda tema JA Eesti e-maili kaudu maria.palk@ja.ee.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-