Uudised

Uus ringmajanduse e-õppe moodul ootab õpetajaid tutvuma!

29 August 2023

JA Eestil on rõõm tutvustada uut ringmajanduse e-õppe moodulit Girls Go Circular, mis pakub 14-19 aastastele õpilastele võimalust arendada oma digi- ja ettevõtlusoskusi, õppida tundma ringmajandust ja otsida lahendusi jätkusuutliku tuleviku jaoks.

Girls Go Circular õppeplatvorm on loodud Euroopa Innovatsiooni ja Tehnoloogia Instituudi poolt ning selle eesmärgiks on suurendada tüdrukute huvi STEM ja IKT valdkonna vastu ning vähendada soolist digilõhet. Projekti tegevustega tahetakse jõuda aastaks 2027 vähemalt 40 000 14–19-aastase koolitüdrukuni üle Euroopa. Girls Go Circular projekt toetab koolitüdrukuid ja laiemalt kõiki õpilasi, ning pakub neile võimalust arendada oma digi- ja juhtimisoskusi, õppida tundma ringmajandust ja otsida lahendusi jätkusuutliku tuleviku jaoks.

Ringmajanduse e-õppe moodulit on võimalik:

  • kasutada ettevõtlusõppe, geograafia, informaatika jt tundides
  • integreerida Õpilas- ja minifirma programmi
  • kasutada põnevate töötubade läbiviimiseks

Girls Go Circular’i õppeplatvormil on 13 erinevat teemamoodulit, mille hulgast leiab igaüks endale huvitava: kliimamuutus, e-jäätmed, robootika, AI, toit, mood, jätkusuutlik liikumiskeskkond, kaasav linn, plastiku ümbermõtestamine, metallid jne.

Girls Go Circular e-õppemooduli online tutvustus toimub 7. septembril algusega kell 15.55.

Registreerumine tutvustusseminarile toimub õpetajate platvormil opetaja.ja.ee. Materjalile ligipääsuks palume õpetajatel registreerida klassid!

Ingliskeelne projekti tutvustav informatsioon SIIN.

Projekti elluviimist toetab EIT Raw Materials (European Institute of Innovation & Technology).

 
 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-