Uudised

GEN-E: Eestit esindab Euroopas MilSpray

03 July 2023

Võru Gümnaasiumi noormeestest koosnev Õpilasfirma MilSpray sõidab peagi Eestit esindama Türki Euroopa Õpilasfirmade võistlusele. ÕF MilSpray toodab pihustatavaid kamuflaažvärve militaarsõpradele, kaitseliitlastele ja kaitseväelastele.

Õpilasfirma MilSpray loodi 2022. aasta sügisel Õpilasfirmade programmi raames. Tõsistele ärimeestele kohaselt ei pruukinud paljud sellest Õpilasfirmast alguses palju kuulda, kuid suurepärane ja uuenduslik toode tõi noormeestele peagi tähelepanu. Usina tegutsemise tulemusena on Õpilasfirma saanud heakskiidu nii Eesti Kaitseväe juhatajalt kindral Martin Heremilt kui ka paljudelt teistelt kaitseväelastelt ja kaitseliitlastelt, kes on pihustatava kamuflaažvärvi oma varustuse hulka soetanud.

ÕPILASFIRMADE AJALOO SUURIM TEHING

Pärast võistluse “Eesti parim Õpilasfirma 2023” võitu algas pingeline ettevalmistusperiood Euroopa Õpilasfirmade võistluseks. Tegevusaruande ja toote täiustamise kõrvalt jõudsid noored ettevõtjad aga teha Õpilasfirmade ajaloo suurma tehingu. Slava Ukraini MTÜ soetas Õpilasfirmalt MilSpray 50 000 euro väärtuses tooteid! 8000 toodet saadetakse Ukraina eriväelastele, et nad saaksid jätkata Ukraina vabaduse kaitsmist, kuid nüüd palju kiiremini ja tõhusamalt nägu maskeerides vastavalt maastikule.

Ajaloolisest tehingust on võimalik pikemalt lugeda 16. juuni Postimehe artiklist.

KAUNID ÜLIKONNAD SELGA!

Lisaks tegevusaruande esitamisele ning esitluse ettevalmistamisele on väga oluline läbi mõelda ka Õpilasfirma üleüldine väljanägemine. Eesti parimat Õpilasfirmat aitab ärimaailmale vastavalt riidesse panna juba teist aastat järjest Tallinna Kaubamaja. Selgi korral seadsid kolm Võru noormeest sammud Tallinna Kaubamajja ning koos moenõustajaga valiti välja ülikonnad esinemiseks laval ja auhindade tseremooniaks.

Ühtne, maitsekas ja ettevõtlusmaailmaga sobiv riietus ei võida Euroopa võistlust, kuid jätab ettevõtjatest kauni mulje ning tõstab noorte enda enesekindlust, mis kindlasti avaldab muljet nii žüriile, pealtvaatajatele ja klientidele.

VIIMANE VÕIMALUS EESTI POOLT HÄÄL ANDA

Uuel nädalal sõidab ÕF MilSpray Türki, et esindada Eestit Euroopa Õpilasfirmade võistlusel. Traditsiooniliselt kuulutatakse välja ka rahva lemmik Euroopa Õpilasfirma, mille hääletamine toimub 11. juulini võistluse kodulehel. Võru noormehed on tänulikud iga toetava hääle eest, mis võiks neid aidata lähemale eurooplaste südametele.

Oma hääle andmiseks tuleb külastada Gen-E veebilehte, liikuda sealt Expo alasse ning valida JA Student Company, kust leiab lihtsa vaevaga nimekirjast ka Eesti. Eesti Õpilasfirmade hulgast leiate Milspray, kelle profiililt leiate hääletusnupu “Vote”.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-