Uudised

JA Eesti vägev vilistlane 2023

21 May 2023

JA Eestil tunnustas 2023. aastal vägeva vilistlase tiitliga Jalmar Vabarnat, kes on rahvusvahelise haardega Värskast pärit muusik ja ettevõtja, kes julgeb suurelt ette võtta, läbimõeldult sündmusi korraldada ning kirega muusikat luua.

Jalmar on loonud oma kodukohta Treski külla uhke kontsertlava, korraldab suursündmusi, koordineerib ettevõtlusüritusi, panustab noorte kitarriõppesse ja tutvustab oma loominguga Eestit rahvusvaheliselt, unustamata seejuures Seto kultuuri.

Jalmar läbis Õpilasfirmade programmi aastatel 2002-2003 ning jõudis oma ettevõttega ka Eesti Õpilasfirmade võistluse finaali, kus saavutas 3. koha. 

2017. aastal rääkis Jalmar Vabarna mida andis Õpilasfirmade programm talle. See video on järelvaadatav JA Eesti YouTube’i kanalil.

Rohkem kui 30 aasta jooksul on JA Eesti programme läbinud kaugelt enam kui 50000 noort ning mõnigi neist on saanud tõsiseks tegijaks nii Eestis kui ka välismaal. Seetõttu on paras aeg vaadata tagasi JA programmide vilistlaste suurtele tegudele ning tunnustada parimaid.

JA Eesti programmide eesmärk ei ole kunagi olnud olla tippsündmus noore inimese elus, vaid luua noorele fundamentaalne stardiplatvorm, saamaks tõeliseks tuleviku tegijaks. Seetõttu hindame konkursi raames eelkõige saavutusi, mis on korda saadetud pärast meie programmi lõpetamist.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-