Uudised

Viimane Õpilasfirmade laat vanalinna päevadel!

31 May 2023

Selle õppeaasta viimane Õpilasfirmade laat toimub 3.-4. juunil Vabaduse väljakul Tallinna vanalinna päevade raames.

Kutsume kõiki huvilisi Õpilasfirmade menukaid tooteid soetama. Müügilt leiate näiteks magnetiga rätikud, esmaabi pakid, korduvkasutatavate ümbristega deodorandid ning palju muud põnevat. Laat toimub kahel järjestikusel päeval ning noori ettevõtjaid võib leida lausa kahelt laadalt. 

Laupäeval ja pühapäeval on kell 12-17 Vabaduse väljakul esindatud ca 30 Õpilasfirmat oma toodetega. Lisaks on laupäeval kell 12-15 Toompargis Šnelli tiigi ääres väljas nii Ukraina kui Eesti mini-minifirmad (4.-6.klassi õpilased). Pisikesed ettevõtjad on eelkõige väljas oma enda kätega valmistatud ehete ja tarbeesemetega. Paljudele neist on tegemist elu esimese avaliku müügi kogemusega. Kaasatud on ka Ukrainast pärit 3.-6. klasside õpilased Räägu Koolist, Rakvere Vabaduse Koolist ja Lasnamäe Gümnaasiumist, et ka neil oleks võimalik omandada ettevõtlusharidust varakult ning et neistki sirguksid kogukonna arengusse ja uute väärtuste loomisesse panustavad ühiskonnaliikmed. 

Tulge koos peredega uudistama, sest huvitavaid tegevusi Vanalinnas jagub kõigile kogu päeva vältel! Vanalinnapäevade programmiga saab tutvuda siin: https://vanalinnapaevad.ee/

UNICEF toetab mini-minifirmade osalemist vanalinna päevadel ja ettevõtluskogemuse omandamist läbi UPLIFT projekti.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-