Uudised

Kuulutame välja võistluse „Eesti parim Õpilasfirma 2023“

01 March 2023

Junior Achievement Eesti kutsub kõiki 2022/23 õppeaastal loodud Õpilasfirmasid kandideerima võistluse „Eesti parim Õpilasfirma 2023“ finaali, mis toimub 11.-12. mail Tallinnas.

Võistlusele on oodatud kandideerima nii gümnaasiumi kui kutsekoolide Õpilasfirmad, mis on kantud JA Eesti tegevusregistrisse. Finaali pääsemiseks tuleb noortel ettevõtjatel esitada 25. aprilli hommikuks oma tegevusaruanne koos kassa- ja pearaamatuga. Kahe dokumendi põhjal valib žürii välja võistluse 24 finalisti, kelle nimed avalikustatakse 28. aprillil.  

Finalistidel tuleb oma teadmised ja tooted proovile panna 11. mail toimuvas stendivoorus ning 12. mail tuleb neil oma tooteid ja meeskonda tutvustada nii salajasel žüriivestlusel kui ka laval. Viimasel võistluspäeval kuulutatakse välja ka selle õppeaasta parimad Õpilasfirmad ning kõige paremale neist langeb ka osaks esitada Eestit võistlusel „Euroopa parim Õpilasfirma 2023“, mis sel aastal toimub Türgis.

Võistlusel edukaks osalemiseks on vaja nii noortel kui nende juhendajatel tutvuda ka võistluse „Eesti parim Õpilasfirma 2023“ reeglitega! See dokument aitab vastata võimalikele tekkivatele küsimustele ning seal on välja toodud olulised kuupäevad ja tingimused, mis on eranditult kõigile finaali kandideerijatele olulised täita.

Enne veel kui saame selle aasta kõige usinamaid tunnustada vääriliste tiitlitega, siis on Õpilasfirmade toetajatel võimalik veel sellel õppeaastal loodud Õpilas- ja minifirmade tooteid soetada Õpilasfirmade e-poest

Põhikooli 3. astme programmi „minifirma“ võistluse kohta leia informatsiooni SIIT.

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-