15. oktoobril toimub Energia avastuskeskuses iga-aastane noortele suunatud inspiratsioonipäev “Youth Empowered”

15. oktoobril toimub Energia avastuskeskuses iga-aastane koolinoortele suunatud Youth Empowered inspiratsioonipäev. Andrei Zevakini ja Robin Valtingu juhtimisel võetakse fookusesse tehisintellekti võimalused ning jagatakse noortele praktilisi teadmisi, mis on vajalikud tööturul ja ettevõtluses edukaks toimetamiseks.

Üritusel astub üles Eestis tegutsev ameeriklasest ettevõtja Carl Pucci, kelle seminar tutvustab tehnoloogiasektoris töötamise võimalusi ja aitab õpilastel leida just enda tugevused ettevõtluses. Päev jätkub tehisintellekti teemaliste töötubadega, mida viivad läbi Microsofti, Vaimo ja R8 Technologies esindajad.

Inspiratsioonipäev toimub hübriidvormis 15. oktoobril 2024 kell 11-14. Esimesed 200 huvilist saavad Tallinnas Energia avastuskeskuses (Põhja pst 29) toimuvale üritusele ka kohale tulla. Kui esimeste registreerijate hulka ei mahu või kel ei ole muul põhjusel kohapeal võimalik liituda, siis üritust saab jälgida ka veebiülekandes ZOOM keskkonna vahendusel näiteks koolist või klassiruumist.

Osalemissoovi korral palun täita registreerimisleht hiljemalt 2024. aasta 10. oktoobriks. Osavõtt on tasuta. Üritus toimub inglise keeles.

Scroll to Top