Uudised

Wise jagas nõu tublidele Õpilasfirmadele

13 March 2023

Märtsikuu alguses külastasid viis Eesti Õpilasfirmade laada innovatsioonivõistluse parima tiitliga pärjatud Õpilasfirmat tehnoloogiaettevõtet Wise. Nii õpilased kui Wise’i mentorid jäid päevaga rahule.

Wise’i peakontoris käisid preemiaekskursioonil varjuteatriefektiga lasteraamatuid valmistav ÕF Enigma, kaasaskantavaid istumisaluseid tootev ÕF Toolik, koordinaatteljestiku kleepse pakkuv ÕF GraphIt, puidust kokkupandavaid rulasid ehk longboard’e meisterdav ÕF Longfold ning keskkonnasõbralike filtritega õhupuhastite loojad Õpilasfirmast Mossy. Wise’i poolt välja pandud auhind sisaldas ka ettevõttepoolset mentorlust. Kõigi viie Õpilasfirma huvid olid sarnased ning seetõttu said nad enim nõuandeid just esitlemise ja pitchimise ning turunduse ja välisturule jõudmise teemadel. 

Lisaks mentorsessioonidele tutvustasid Wise’i esindajad noortele ettevõtjatele ka oma ettevõtet. Räägiti sellest millega nende üle 1800 tiimiliikme Veerenni tänava kontoris tegelevad, mis globaalset probleemi nad tänaseks juba 16 miljoni inimese ja ettevõtte jaoks lahendavad ning kuidas autonoomsetes tiimides töötamine käib. Noortele tehti ka vahva ringkäik moodsas kontoris ja tutvustati kaasaegset töökeskkonda alates hüvedest nagu smuuti-esmaspäevad, enesearengu eelarve ning tiimiüritused kuni kontoris asuva bändiruumi, katuseterrassi ja saunade-pinksilauaga fun area’ni.

Wise’i avalike suhete juht Kristi Rebane võttis toreda päeva kokku sõnadega: „Mentorlussessioonist ja preemiapäevast võtsid osa väga ägedad noored. Ka meie mentoritelt said nad vaid parimat võimalikku tagasisidet. Selline päev pani silmad särama nii õpilastel kui ka meie mentoritel!“.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-