Uudised

Kuulutame välja võistluse „Eesti parim minifirma 2023“

01 March 2023

Junior Achievement Eesti kutsub kõiki 2022/23 õppeaastal loodud minifirmasid kandideerima võistluse „Eesti parim minifirma 2023“ finaali, mis toimub 20. aprillil Tallinnas.

Võistlusele on oodatud kandideerima põhikooli 3. kooliastmes (7.-9. klass) loodud minifirmad, mis on kantud JA Eesti tegevusregistrisse. Finaali pääsemiseks tuleb noortel ettevõtjatel esitada 3. aprilli hilisõhtuks oma tegevusaruanne. Aruande põhjal valid žürii välja võistluse finalistid, kelle nimed avalikustatakse 6. aprillil. 

Finalistidel tuleb oma teadmised ja tooted proovile panna 20. aprillil kui toimub stendivoor ning lavaesinemine žüriile ja publikule. Võrreldes gümnaasiumi ja kutsekoolide õpilastele suunatud võistlusega, ei pea minifirmad esitama kassa- ja pearaamatut ning niigi suure pinge maandamiseks ei toimu minifirmade jaoks ka salajast vestlus žüriiliikmetega. Kõigi võistlusvoorude lõpus kuulutatakse välja ka selle õppeaasta parimad minifirmad.

Võistlusel edukaks osalemiseks on vaja nii noortel kui nende juhendajatel tutvuda ka võistluse „Eesti parim minifirma 2023“ reeglitega! See dokument aitab vastata võimalikele tekkivatele küsimustele ning seal on välja toodud olulised kuupäevad ja tingimused, mis on eranditult kõigile finaali kandideerijatele olulised täita.

Et kõik kulgeks ladusalt, aitavad JA Eesti vilistlased sul ja sinu minifirmal oma head tööd köitvasse vormi valada ning läbi mõelda nii aruande kui ka esitluse peamised punktid.

Tule 24. märtsil kell 10-14 Tallinnasse, EBSi majja, kus toimub Fit for Eesti parim minifirma koolitus, mille järel tunned end valmis võistlustulle tormama.

Koolitusel vaatame läbi:

  • Kuidas oma minifirma finantstulemused õigesse vormi panna ning neid analüüsida.
  • Mida oleks tark oma aruandes rõhutada ja esile tuua.
  • Kuidas ehitada üles meeldejäävat esitlust ning kuidas seda meeldejäävalt esitleda.
  • Proovime kõik läbi ning oleme kindlad, et pärast koolitust tundub teile endalegi, et tegelikult on päris palju tehtud ning tasub seda ka teistele tutvustada.

Et teaksime sinu ja tiimiga arvestada, palun pange ennast koolitusele kirja SIIN

Koolituse läbiviimist toetab Think Human Foundation.

Gümnaasiumi ja kutsekoolide ettevõtlusõppe programmi Õpilasfirma võistluse kohta leia informatsiooni SIIT.  

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-