Uudised

JÄRELVAATAMINE: Õpilasfirmad teleekraanil

03 March 2023

Vaata järele veebruarikuu telesaateid, kus Õpilasfirmad tutvustasid oma tooteid ja tegemisi.

Prillitoos (19.02.2023; 44. hooaeg; 631. osa) 

JÄRELVAATAMINE (alates 15:15 kuni 25:15)

Luunja Keskkooli õpilasfirma DigiAbi digimurede lahendamise teenust tutvustati ETV saates „Prillitoos“ 19. veebruaril. Saate meeskond käis külas ühes noorte ettevõtjate korraldatud Tähtvere päevakeskuse digiringis Tartus ning said päris vahva ülevaate noormeeste tegemistest.


Stuudio (20.02.2023)

JÄRELVAATAMINE

TV3 saates „Stuudio“ käis 20. veebruaril külas JA Eesti pikaaegne juhendaja ning Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi ja Pirita Majandusgümnaasiumi õpetaja Marko Krusberg koos kolme Õpilasfirmaga. Saates tutvustasid oma tooteid ÕF Edasi-Tagasi (seltskonnamäng), ÕF LAIT (Taaskasutatud materjalidest lambid) ning ÕF ViskaLeili (saunamütsid). Kaasa võeti ka teisedki Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi Õpilasfirmade tooted nagu korduvtäidetav deodorant (ÕF HILK), igavene harilin (ÕF Fini), magnetkinnitusega rätikud (ÕF Ränet), kaunid ehted (ÕF ÕISIK) ning seljakoti vihmakate (ÕF Seljakas).


Õhtu! saade (22.02.2022; osa 684)

JÄRELVAATAMINE (alates 00:39 kuni 12:20)

Eesti disaini päeva eel, 22. veebruaril, tutvustasid „Õhtu!“ saatejuhid Piret ja Robert Õpilasfirmade tooteid teleekraanil. Oma kommentaarid andis toodetele ka toote- ja haridusdisainer Merike Rehepapp. Õpilasfirmade äriideedest olid esindatud EBS Gümnaasiumi Õpilasfirma Linky (oma disainiga elektrooniline visiitkaart), Pirita Majandusgümnaasiumi ÕF E-Light (kasutatud e-sigarettidest taskulambid), Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi Õpilasfirmad Fini (igavene harilik), Ränet (magnetkinnitusega rätik) ja HILK (korduvtäidetav deodorant) ning Tallinna 21. Kooli ÕF Mossy (keskkonnasõbralike filtritega õhupuhasti).

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-