Uudised

Hariduskonverents „Teadlikult tulevikku“

18 January 2023

Kui teha tööd ja näha vaeva, kas siis tuleb armastus? Kuidas tunda rõõmu noorte ja enda edusammudest, kui õpetaja king pigistab? Kuhu kaob tahe ja kuidas see kiiremini üles leida? Kas tööõnn hüüab tulles?

Need ja paljud teised praktiliste soovitustega vürtsitatud teemad tulevad ettekandmisele 25.-26.01.2023 hariduskonverentsil „Teadlikult tulevikku“, kus esitletakse häid praktikaid ja võimalusi, kuidas anda hoogu õppijate ettevõtliku hoiaku ning ettevõtlus- ja karjääripädevuste arendamiseks, samuti jagatakse õpiampse õpetajatele ja õppijatele.

Virtuaalsel konverentsil astuvad üles Martin ja Victoria Villig, Andero Uusberg, Tiina Saar-Veelmaa, koolijuhid Karel Alliku ja Katrin Martinfeld, kutsekooli esindajad Signe Vedler ja Liivi Raudsepp, ettevõtlusõpetaja ning JA Eesti programmijuht Elbe Metsatalu ning paljud teised õpetajad, koolide esindajad, teadlased ja eksperdid.

Lisaks toimub aasta parimate ettevõtlus- ja karjääriõppe edendajate tunnustamine, Ettevõtliku Kooli 2022. aasta edulugude konkursi „Õppimine on põnev!“ võitjate väljakuulutamine ning Ettevõtliku Kooli standardi omandanud koolide tunnustamised. Väljakuulutamisega kaasnevad intervjuud on maiuspala kõigile koolidele, kes soovivad kuulda ja õppida ettevõtlike koolide tegevustest ja edulugudest. Registreeru juba täna ja broneeri aeg kalendris.

Lisainformatsioon 

Ajakava ja esinejad  

Registreeru virtuaalsele konverentsile 

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-