Uudised

Anna oma panus Eesti Õpilasfirmade laada toimumisse

28 November 2022

Sel õppeaastal on jälle oodata Õpilasfirmade rekordaastat. Prognoosime, et tänavu luuakse rohkem kui 500 Õpilas- ja minifirmat. Müügikogemus ja -oskus on üks olulisemaid oskusi, mida Õpilasfirmast tulevikuks kaasa võtta.

JA Eesti peab väga oluliseks, et iga Õpilas- ja minifirma saaks osaleda Eesti suurimal Õpilasfirmade laadal, mida korraldame 11.-12. veebruaril Tallinnas Kristiine ja Rocca al Mare keskustes. Laadast ootame osa võtma kokku koguni üle 300 Õpilasfirma ja planeerime laata teha kokku neljas osas – st kahes keskuses korraga ja kahel järjestikusel päeval, nii et korraga on ühes keskuses ¼ laadalistest. Selline korraldus annab noortele võimaluse rohkem müüa, sest omavaheline konkurents on väiksem. Samas võimaldab selline jaotussüsteem tuua Eesti suurimale laadale kokku kõik soovijad.

Laada korraldamine on suur töö ja ka üks kulukamaid ettevõtmisi, mida aasta jooksul teeme. Kogume laada korraldamise raha kokku väikeste summade haaval ettevõtetelt ja eratoetajatelt. Osavõtutasud katavad ca 1/3 kuludest – inventari rent, toitlustus ning laada turundus.

Hea JA Eesti sõber, aita meil ellu viia paljude Õpilas- ja minifirmade jaoks suursündmust, mis jätab neist enamusele kustumatu mälestuse veel pikaks ajaks. Ma armastan aidata keskkonna kaudu tehtud annetusi kasutame Eesti Õpilasfirmade laada korraldamiseks ning igas suuruses toetused on abiks.

TOETA LAATA SIIN

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-