Uudised

Õpilasfirmade koolitusel osales rekordarv õpilasi

04 November 2022

Õpilasfirmad on praegu on tegevust käivitamas. JA Eesti registris on firma registreerimist alustanud juba enam kui 300 Õpilas- ja minifirmat ja neid lisandub iga päevaga. Ootame rekordaastat (eelmisel õppeaastal tegutses Õpilas- ja minifirmasid Eesti koolides 510).

Selleks et õpilastele pakkuda rohkem teadmisi ja tuge oma Õpilasfirma käivitamiseks ja idee arendamiseks, korraldab JA Eesti koostöös hea partneri Estonian Business Schooliga Õpilasfirmade liikmetele koolitusi. See aitab tagada, et noored saavad valdkonnas olulisi teadmisi, sõltumata sellest, kui kogenud on nende juhendaja koolis. Meil on hea meel, et noorte koolitamisse panustavad EBSi kogenud suurepärased õppejõud. Õpilasfirmadele koolituste pakkumise näol on tegemist juba enam kui 10-aastase traditsiooniga. Õpilasfirma liikmed valivad koolituse vastavalt enda funktsioonile firmas.

Kirjeldus puudub.

Koolitusel saavad õpilased osaleda järgnevates töötubades:

    • turundus
    • juhtimine ja personalitöö
    • tootearendus
    • raamatupidamine ja finantsid

 

Kuna kõik on ettevõtluses olulised valdkonnad, siis on ka huvi nende vastu olnud üsna võrdne. Pea igas töötoas on 90 osalejat ning osalejate arvu piirab pigem ruumi suurus kui huvi vähesus. Reedel osales koolitusele kokku ca 360 noort.

Sarnane koolituspäeva korraldame ka Tartus 25. novembril. Lisaks pakume noortele veebikoolitusi.

Õpilasfirmade liikmete koolituse läbiviimisele aitavad kaasa lisaks EBS-ile ka SEB Eesti, Edu ja Tegu programm ning UNICEF.

   

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-