Uudised

Kutsume Eesti suurimale mõjuloojate festivalile Impact Day 7. oktoobril Tallinnas Põhjala tehases!

27 September 2022

Sotsiaalsete Ettevõtete võrgustik koos paljude partnerite, sh JA Eestiga kutsub kõiki maailma paremaks muuta soovivaid inimesi osa võtma Impact Day’st. Kasuta pileti ostmisel JA-22 sooduskoodi!

Impact Day on Baltikumi suurim mõju ja jätkusuutliku ettevõtluse festival. Siit leiad uued mõttekaaslased, värsked ideed ja teadmised, kuidas oma sõnade ja tegudega veel kaugemale jõuda. Esinevad nii Eesti edukaimad tegijad kui ka toimuvad erinevad praktilised töötoad, arutelud, paneelid, pitchimis-võistlused. Ürituse lõpul ei puudu ka meeleolukas kultuuriprogramm!

Impact Day toimub 7. oktoobril 2022 Põhjala tehases, Tallinnas. Põhjala tehas on paik, mis lausa kiirgab sotsiaalse ettevõtluse hõngu – kogukondlik atmosfäär, jätkusuutlikkusele mõtlevad inimesed ning kirega tegutsemine. Toome festivali sinna, kus näeme tulevikus mõjuloojate kokkusaamispaika ka aastaringselt.

Lavale astuvad ka JA Eesti ridadest välja kasvanud mõjuloojad. Tule kuulama Inspiratsioonilaval kell 14.20-15.05 JA Õpilasfirma vilistlaste kogemusi, kuidas Õpilasfirmast sotsiaalseks ettevõtteks kasvada. Arutelu veab läbinisti jätkusuutliku mõtte- ja eluviisiga Liisa Aavik, Ringkarpi spetsialist. Kaasa mõtlevad jätkusuutliku trükiteenuse ettevõtte Pagerr asutaja Rudolf-Gustav Hanni, Õpilasfirmast päris ettevõtteks kasvanud hambapesutablette tootva Othersi asutaja Märten Kala ning eelmisel aastal sotsiaalset Õpilasfirmat KäpArt juhtinud Maara Parhomenko. Demoalal saate tutvuda eelmise aasta Õpilasfirma Kaiteki tegevusega ja nende suurte istumispallidega, mis on kaetud jätkusuutlikul viisil ja teevad tervisele head. 

Vaata kogu programmi ja väärikate esinejate nimistut siit https://www.impactday.ee/programm/ 

Õpilased ja õpetajad saavad soetada soodsama pileti hinnaga 64 eurot siit https://www.impactday.ee/piletid/ Kasuta kindlasti ka sooduskoodi JA-22, siis saad pileti veel 10% soodsamalt kätte.

Tule ja saa osaks mõjuloojate kogukonnast!

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-