Uudised

JA Eesti aasta tegijad 2022

22 May 2022

JA Eesiti tunnustab igal aastal ettevõtlusõppesse suure panuse andnu õpetajaid, mentoreid ja vilistlasi.

JA aasta ettevõtlusõpetaja 2022 

Imbi Raudkivi organiseerib pidevalt sündmusi, kohtumisi ja tegevusi ning utsitab oma õpilasi kõigest osa võtma ja õppima. Ta on pühendunud ja põhjalik, jagab meelsasti nii teadmisi kui ka kontakte nii oma kui teiste õpilastele ning kolleegidele, on entusiastlik, särasilmne, rohkete ideedega, millest enamik saavad ellu viidud, töökas ja südamest pühendunud õpetaja.

JA aasta mentor 2022 

Kaido Mäesalu on väärtuslik abiline mitmele koolile ja paljudele Õpilasfirmadele. Ta oskab vormida ka kõige tobedamast ideest väärtusliku tulemi, leiab alati aega, et anda nõu ja juhendada, on oma lubadustes täpne ning vastutulelik, tema juures on õpilased heades kätes ja õpivad palju. 

JA vägev vilistlane 2022 

Sten Saar ei ütle ühelegi väljakutsele "ei", suudab ka teisi kaasa tõmmata ja oma ideedesse uskuma panna, on alati valmis aitama ning olles täiesti vaba väiklasest kadedusest, rõõmustab ka selle üle, kui teistel hästi läheb. Usk iseendasse ja oma kaaslastesse on kasvatanud tiivad, mis kannavad pilvedestki kõrgemale. Oleme uhked ja rõõmsad Sinu kõrge lennu üle!

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-