Uudised

Junior Achievement’il on uus logo!

30 May 2022

Head Junior Achievement Eesti sõbrad, õpetajad, õpilased ja koostööpartnerid! Anname põnevusega teada, et Junior Achievement’i kujundus ja logo on saanud uue ilme ning nüüdsest tunneb meid ära kauni sinise kolmnurga järgi.

Junior Achievement kui organisatsioon on maailmas ettevõtlusõppe edendamise eestvedaja olnud aastast 1919. Algusaastatel kasutusel olnud logol kasutati visuaalse sümbolina tiibasid, mille tähendus oli lendamine, takistuste ületamine ja hõljumine. Samas ei ole JA programmide õpilased kunagi üksinda. Neid mõjutavad õpetajad, mentorid, kaaslased ja paljud teised nende ümber. Kui iga meie õpilane looks tulevikus töökohti vähemalt viiele teisele noorele, siis oleks noorte töötus mineviku probleem.

JA uus logo on just sellest saanud inspiratsiooni ning uuel logol võib näha kuut lindu lendamas kolmnurgakujulisel kujundusel. Samuti on uuel logol näha vihjeid Junior Achievement’i 1967. aasta 1986. aasta ja 1955. aasta logodest. 

Uus Junior Achievement’i kujundus hoiab au sees meie vana sümboolikat, kuid samas jätkame liikumist tuleviku suunas ja maailma muutmist paremaks paigaks.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-