Uudised

Uuel õppeaastal lisandub Õpilasfirma programmi juurde projektijuhtimise e-õppe moodul

17 May 2022

JA Eesti osaleb koos 21 teise Euroopa riigi JA organisatsiooniga uues projektijuhtimise teemalises projektis. JA Euroopa koostööst PMIEF’iga (Project Management Institute Educational Foundation) on valminud ka uus projektijuhtimise e-õppe moodul. JA Eesti hakkab projektijuhtimise e-õppe moodulit rakendama Õpilasfirma programmi juures alates 2022/2023 õppeaasta sügisest.

Projektijuhtimise e-õppe moodul on mõeldud sissejuhatuse andmiseks projektijuhtimise temaatikasse, seda on võimalik integreerida Õpilasfirma programmi või kasutada eraldiseisvalt. Õppematerjal on suunatud 15–18 aastastele õpilastele, kuid on sobilik nii noorematele kui vanematele õpilastele. Moodul on üles ehitatud ühe Õpilasfirma loo näitel ning õpilased saavad tutvuda projektijuhtimise valdkonnaga ise praktilisi ülesandeid läbi tehes. Juba läbi proovitud ülesandeid on edaspidi õpilastel suurepärane kasutada oma ettevõtlustunni raames ja oma Õpilasfirma idee teostamisel.

Ootame kõiki Õpilasfirmade juhendajaid projektijuhtimise mooduliga tutvuma! (Moodulit tutvustav seminar toimub kindlasti ka augustis.)

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-