Uudised

Soovitame Õpilasfirmadele uut lisamaterjali „Valideerimisjuhendit“ 

01 February 2022

Oleme koostöös innovatsioonikonsultandi ja -õppejõu Anu Ruuliga ning Euroopa Sotsiaalfondi toetusel välja andnud lisamaterjalina Õpilasfirmadele „Valideerimisjuhendi“.

See on hea materjal, milles on toodud lihtsad ja efektiivsed viisid, mis sobivad hästi ka Õpilasfirmadele oma äriidee, probleemi ja võimaliku lahenduse testimiseks ja aitavad vältida olukorda, kus toodetakse asju, mille vastu kellelgi huvi polegi. Kindlasti olete oma õpilased suunanud klientidelt tagasisidet küsima või turu-uuringut tegema, kuid selleks, et probleemi või oma idee kohta infot ja tagasisidet saada, on teisigi võimalusi, mida valideerimisjuhendis tutvustatakse. 

Kuna teema on küllalti uus, siis kutsume kõiki huvilisi online koolitusele „Kuidas testida probleemi, oma äriideed ja võimalikku lahendust?“ 2. märtsil kell 10-11.30, kus materjali eestindaja Anu Ruul valideerimisjuhist ning levinumaid metoodikaid tutvustab. Registreerimine on avatud opetaja.ja.ee platvormil.

Materjal on kättesaadav meie Õpilasfirma tööjuhendis nii õpetajatele kui ka õpilastele. Võite õpilasi julgelt ise tutvuma ja lugema suunata. 

Koolitust soovitame soojalt! Anu Ruul sai mentorõpetajate koolitusel osalenutelt ainult ülivõrdes tagasisidet, ta on suurpärane lektor ja materjal samuti põnev ning lihtsasti kasutatav.

Kohtumiseni koolitusel! 

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-