Uudised

Külasta Eesti Õpilasfirmade laata veebruaris!

19 January 2022

Junior Achievement Eesti kutsub kõiki osa saama Õpilasfirmade suurüritusest, mis toimub 12.-13. veebruaril Rocca al Mare keskuses ja Kristiine Keskuses. Laadal osaleb kokku üle 300 Õpilasfirmat nii Eestist kui ka välismaalt!

Õpilasfirmad ootavad huvilisi oma toodetega tutvuma kaubanduskeskustesse laupäeval, 12. veebruaril kell 10:00-14:00 ja kell 15:00-19:00 ning pühapäeval, 13. veebruaril kell 12:00-16:00. Toodete valik on ulatub seinast seina - keskkonnasõbralikest ehetest nutikate tehnoloogiliste lahendusteni ning maitsvatest snäkkidest tervislike jookideni. Laadal osalevate Õpilasfirmade tooteid on võimalik juba praegu soetada Õpilasfirmade e-poest, mida täiendame uute Õpilasfirmadega pidevalt.

Eesti Õpilasfirmade laat on paljude noorte jaoks esimene müügikogemus ning seetõttu on igal laadakülastajal võimalik anda oma panus Eesti noorte ettevõtlushariduse edendamisesse. Tutvu noorte ettevõtjate toodetega, uuri nende tegemiste kohta ning huvi korral saad endale või sõbrale ka midagi ainulaadset laadalt kaasa soetada. Külastajate jaoks koondame infot JA Eesti Facebook'i ürituse alla ning osalejad leiavad täpsema informatsiooni osalemise ja registreerimise kohta opilasfirma.ee lehelt või Sündmuste rubriigist.

Õpilasfirmade programm on JA Eesti praktiline ettevõtlusõppe programm, mille raames läbivad õpilased ühe õppeaasta jooksul ettevõtte elutsükli selle alustamisest likvideerimiseni. JA Eesti pakkunud erinevaid majandus- ja ettevõtlusõppe programme juba 30 aastat.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-