Uudised

Disaini projekti logo ja võida 50-eurone kinkekaart

14 December 2021

Going Green in Entrepreneurship Education (GGEE) ehk Rohepööre ettevõtlusõppes!

JA Eesti, JA Küpros, JA Portugal ja JA Leedu osalevad Erasmus+KA2 projektis "Going Green In Entrepreneurship Education", mida eesti keeli võiks nimetada "Rohepööre ettevõtlushariduses". Projekti eesmärk on töötada välja süsteemne lähenemine ettevõtlushariduse kõikidele elementidele rohemõtte lisamiseks. Seda on plaanis teha õppemängude, rühmatööde, juhtumianalüüside kaudu.

Praegu on aga käes aeg disainida meie projektile logo!

Osalema palutakse Eesti, Leedu, Portugali ja Küprose JA programmides osalevaid õpilasi. Huvitatutel paluma järgida alltoodud juhiseid ja esitada oma logo variant .png või .gif formaadis JA Eestisse aadressil opilasfirma@ja.ee 15. jaanuariks 2022

Logo peab olema:

  • Meeldejääv! Inimesed peaksid logo mäletama pärast selle nägemist. Võiksid lisada sinna mingeid toredaid elemente.
  • Sobiv! Logo peaks esindama meie Erasmus+ projekti, s.t peaks kuidagi viitama meie projekti teemale.
  • Unikaalne! Meie logo peab erinema teiste logodest.
  • Originaalne! Logo peab olema atraktiivne. Kasuta oma loovust.

Kuldreegel: Lihtsus! Mida lihtsam (vähem vorme, vähem värve), seda parem! Lihtsam logo jääb paremini meelde ja seda on kergem kasutada. 

Ootame õpilaste disainitud projekti logosid hiljemalt 15. jaanuariks aadressil opilasfirma@ja.ee. Projektile kõige sobilikuma logo loojat tunnustab JA Eesti 50-euro suuruse kinkekaardiga. Auhinna võitnud õpilased/õpilastega võtab Junior Achievement Eesti ühendust e-maili teel, millelt on saadetud logo, 2 nädala jooksul pärast võistluse lõppemist.

Võtmesõnad: Estonia, Cyprus, Portugal, Lithuania, Erasmus+, World, Team work, Cooperation, Environment, Values, Motivation, Creativity, Ideas, entrepreneurship, green

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-