Uudised

Mentorõpetajad alustavad varsti tööd

18 August 2021

17.-18. augustil alustas JA Eesti koostöös Estonian Business School'i ning Haridus- ja Noorteametiga täiesti uue arenguprogrammiga mentorõpetajatele.

 

JA Eesti soovib koos EBS-i ja Harnoga kasvatada kogenud õpilasfirma juhendajatest mentoreid alles alustavatele juhendajatele. Koolitusel saavad mentorõpetajad kõige uuemaid majandusteadmisi, teadmisi coaching'ust ja juhtimisest ning osalevad ärisimulatsioonis, kus saavad oma meeskonnaga konkurentsitihedal virtuaalsel turul tegutsedes teadmisi ka äri planeerimisest, turundusest ja müügist finantsidest.

Õpetajaid ootavad ees veel kaks õppemoodulit septembris ja novembris. Iga mooduli käigus külastatakse ka üht ettevõtet ning saadakse ülevaade selle ärimudelist, juhtimisest ja majandusvaldkonnast. Esimeses moodulis tutvuti ettevõttega Artproof

Programmis osaleb 24 õpetajat peaaegu kõigist Eesti maakondadest. Juba septembrist leiavad mentorid endale ka juhendatavad. Loodame, et uued õpetajad tunnevad mentorite toel end kindlamalt ja saavad kiiremini tugevateks juhendajateks.  

Arenguprogrammi rahastab Edu & Tegu ettevõtlusõppe programm.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-