Uudised

Ela kaasa Euroopa parima õpilasfirma valimisele!

28 June 2021

Peagi valitakse Euroopa parim õpilasfirma. Võistlusel „Euroopa parim õpilasfirma 2021“ (CoYC) osalevad 39 Euroopa riigi parimad õpilasfirmad. Samal ajal toimub ka võistlus „Euroopa ettevõtluse väljakutse“ start-up firmadele (EEC).

 
Kes esindavad Eestit? 

Eestit esindab Euroopa õpilasfirmade finaalvõistlusel #CoYC Tallinna 21. Kooli ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumi noormeesteest koosnev õpilasfirma Spotter. Spotter valmistab eestlaste seas populaarseks saanud discgolfi ketastele jälitusseadmeid, et mängimist ei segaks kadunud ketaste otsimine.

Rahva lemmiku valimisel ja virtuaalses stendivoorus saab näha ka võistlusel „Eesti parim õpilasfirma“ teise koha saavutanud Hugo Treffneri Gümnaasiumi õpilasfirmat LUFFA, kes osaleb #EEC ehk Euroopa start-up'ide võistlusel. 

Selleks, et sündmuste virr-varrist oleks parem ülevaade, panime kokku ülevaatliku ajakava olulisematest kuupäevadest!

 

Rahva lemmiku Euroopa õpilasfirma hääletus 29.06-15.07

Rahva lemmikut on võimalik hääletada SIIN.

  • Veebiaadressil klikkides vali „COYC“ ning Sind viiakse lehele, kuhu on koondatud kõik Euroopa parimad õpilasfirmad. Eestit esindab Euroopa õpilasfirmade finaalvõistluse õpilasfirma Spotter .
  • Klikkides "EEC" valikul, viiakse sind Euroopa start-up'ide võistluse lehele, kust leiad Eesti õpilasfirma LUFFA.

Otsi nad üles ning hääleta! Hääletusplatvormil saad tutvuda ka teisi finaliste tutvustavate videotega.

NB! Hääletada saab vaid 1 kord, seega tuleb Sul langetada väga raske otsus.

 

29. juuni kell 10:30-11:00 pidulik võistluse avamine

Võistluse „Euroopa parim õpilasfirma 2021“ avamist on võimalik jälgida JA Europe YouTube’i kanalilt ning võistluse kodulehelt gen-e.eu.

 

29. juuni kell 11:00-14:00 virtuaalne stendivoor (Expo)

Kutsume Sind tutvuma õpilasfirmade Spotter ja LUFFA ning teiste Euroopa finalistide virtuaalsete stendidega läbi võistluse kodulehe gen-e.eu. Võistluse arvestuses osaleb õpilasfirma Spotter.

29. juunil avatakse Expo eesti aja järgi kell 11:00-14:00 ning Expo’l on väljas nii võistluse „Euroopa parim õpilasfirma“ (CoYC) kui võistluse „Ettevõtluse väljakutse“ (EEC) äriideed.

 

15. juuli kell 15:00-17:00 auhindade tseremoonia

Vaatajate jaoks kõige põnevam sündmus toimub 15. juuli pärastlõunal. Auhinnatseremoonial tunnustatakse Euroopa TOP3 õpilasfirmasid, rahva lemmikut (ära unusta hääletada) ning ka teistes kategooriates silma jäänud õpilaste äriideid.

Auhindade tseremooniat on võimalik jälgida ja Eestile kaasa elada võistluse kodulehe ning JA Europe YouTube’i kanali vahendusel!

 

Kõik selles e-kirjas olevad kellaajad on Eesti aja järgi! Võistluse kodulehel välja toodud kellaajad on CEST ajad ehk Kesk-Euroopa ajavöödi järgi välja toodud kellaajad (-1h).

NB! JA Eesti jagab olulisemaid sündmusi ja otseülekandeid ka enda Facebook’i lehel Junior Achievement Eesti!

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-