Sündmused

Töövarjupäev 2020

19 November 2020

19. novembril toimub töövarjupäev, kus eriala spetsialistid saavad kutsuda õpilased oma ametiga lähemalt tutvuma.

Sel õppeaastal on õpilastel ja erinevate ametite pidajatel võimalik taas oma valikuid teha läbi Tagasi Kooli veebiplatvormi. Veebileht võimaldab kiirelt ja lihtsalt esitada töövarjutatavatel oma ameteid ning õpilastel nende hulgast valida.

Junior Achievement Eesti eestvõtmisel tänavu juba 24. korda toimuv töövarjupäev on ametlikult neljapäeval, 19. novembril, kuid tegelikult toimub varjutamine kogu nädala jooksul perioodil 16. november kuni 20. november. Töönädala pikkune periood ametikohtade varjutamiseks on välja pakutud just eesmärgiga muuta kokkulepete saavutamine lihtsamaks.

Töövarjupäev on küll kolinud juba teist aastat järjest Tagasi Kooli veebilehele, kuid sel aastal on lisandunud uuendusena ka online varjutamise võimalus. Töövarjutatavatel on võimalik 7.-12. klassi õpilasi varjutama kutsuda 4-8 tunniks enda juurde või viia läbi see 45 minuti jooksul Google Meets või Zoom keskkondades. Loe edasi.

Nii õpilastele kui ka töövarjutatavatele oleme kokku pannud vahvad materjalid, mis aitavad töövarjupäevast võtta maksimumi.

Töövarjupäeva elluviimist toetab Eesti Töötukassa.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-