Sündmused

Eesti õpilasfirmade laat 2021

13 February 2021

13. veebruaril toimub maailma suurim virtuaalne Eesti õpilasfirmade laat koos suurejoonelise laadashow-ga.

Sellel aastal toimub õpilasfirmade suurim müügisündmus - Eesti õpilasfirmade laat virtuaalselt, kuid oleme loonud võimalikult sarnased tingimused, et laada külastajad saaksid suhelda õpilasfirmadega, külastades nende ''virtuaalset laadaboksi''.

Laadaga paralleelselt korraldame laadashow, kus otseülekande kaudu toome huvilistele ja laadakülastajatele koju kätte kogu laadamöllu. Laadashow tutvustab nii praegusi kui ka varasemaid õpilasfirmasid, nende tooteid ja tegemisi. Toome teieni õpilasfirmade  innovatsioonivõistluse, põnevad intervjuud õpilasfirmade vilistlaste, juhendajate, laada žüriiliikmetega, toodete tutvustused, külastame laadaliste virtuaalseid ''laadabokse'', kutsume vaatajaid oma teadmisi ja õnne proovile panema põnevates laadamängudes ja palju muud. Laadashow on järelvaadatav siin ning õpilasfirma toodetega on võimalik tutvuda e-poes.

Eesti õpilasfirmade laadal osalejate müügitegevust hindab žürii ja antakse välja 10 müügipreemiat erinevates tegevusvaldkondades. Lisaks tunnustame silmapaistvaid õpilas- ja minifirmasid ka järgnevate tiitlitega:

  • Laada suurim käive
  • Tuleviku tegija eripreemia minifirmale
  • Negavati preemia rohelisele õpilasfirmale

Tutvu laada zürii koosseisuga.

Laadaga koos kuulutame välja mitmed võistlused, millest kutsume osa võtma. 

  • Innovaatsioonivõistlus
  • Reklaamivõistlus
  • Sotsiaalmeedia kuningas
  • Meediatähelepanu võistlus

TUTVU LAADA TULEMUTEGA SIIN.

Kindlasti vaata üle LAADA ÜLDINFO, kus on kirjas täpsemalt nii ürituse kui ka võistluste kohta. Lisaks oleme kokku pannud abimaterjali videote tegemiseks ning oma virtuaalse laadaboksi sisustamiseks.

Õpilasfirmade laata toetavad Euroopa Sotsiaalfond, SEB Pank, TransferWise, Graanul Invest ja Tallinna ettevõtluskeskus. Tooted toimetab süsinkuneutraalselt kohale DPD.

       
       
       
       
       
       

 

 

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-