Käimasolevad

Eesti-Gruusia koostöö 2017/2019

Elluviimise aeg: juuli 2017 - märts 2019

Finantseerimise allikas: EV Välisministeerium

Eesmärk: Parandada ettevõtlushariduse taset ja ulatust Gruusias, andes sellega võimaluse riigi ettevõtlusaktiivsuse tõusuks ja majandusliku olukorra paranemiseks (tööpuuduse vähenemine, võrdsete võimaluste andmine maa- ja linnaelanikele jms). Projekt on suunatud JA Gruusia organisatsiooni ja programmide arendamisele.

See on JA Eesti teine projekt JA Gruusia organisatsiooni toetuseks. Selle planeerimisel ja elluviimisel kasutatakse varem läbi viidud Moldova analoogsete projektide ning eelmise Gruusiaga projekti kogemusi.

Projekti raames jagame oma kogemusi, koolitame JA Gruusia õpetajaid-ärimentoreid juba selles oktoobris ja järgmise aasta sügisel, pakkume Gruusia noortele võimalust osaleda Eesti õpilasfirmade rahvusvahelisel laadal veebruaris 2018 ja veebruaris 2019. 

Mai kuus Gruusia õpetajad ja vabatahtlikud külastavad Eesti koole, ettevõtteid, kohtuvad Eesti õpilasfirmadega ning osalevad ettevõtlusõppe programmide koolitusel, mille viivad läbi JA Eesti spetsialistid. Kevadel ka aitame Gruusia parima Õpilasfirmat ettevalmistada Euroopa õpilasfirmade võistluseks. Selle projekti rahastusega saab ka Gruusia parim õpilasfirma osaleda Belgradis toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel COYC 2018 ja omandada seal Euroopa tasemele vastaaid teadmisi.

Oleme mentorid JA Gruusiaga juhtidele organisatsioonilistes küsimustes, aidates neilt lõimuda Euroopa kogukonnaga.

Projektijuht: Aljona Kantor, aljona@ja.ee.

Meie veebileht kasutab küpsiseid parema kogemuse tagamiseks. Loe lähemalt.

-